Vatten-76webb

Serier jag kan rekommendera!

Jag har två stora hobbys eller vad man ska kalla det som ni kanske inte visste om, nämligen att jag är både en riktig serienörd, och spelnörd haha. Spelnörd kanske en del av er har märkt av på min Snapchat där jag brukar dela med mig av någon bild på vilket spel jag spelar för tillfället. Serier kollar jag på nästintill varje dag innan läggdags, så man har ju hunnit se ett stort antal serier genom åren, så då tänkte jag faktiskt dela med mig av vilka serier jag kan rekommendera er att se. 

Ser ni några serier som det verkar som att jag missat att se och som ni tror att jag skulle gilla så får ni gärna kommentera dem så ska jag kolla upp dem omgående haha :D Finns säkert några jag glömt skriva med, men detta är alla jag kan komma på just nu.

Ett annat kanske lite knäppt fakta är att jag kollar lite på South Park VARJE dag..Så fort jag får en stund över, ska äta lite eller vad som helst, så sätter jag på ett avsnitt South Park som någon slags avkoppling haha.Serier jag kan rekommendera:
(De sex första är mina största favoriter)

Breaking Bad 
Dexter 
Orange is the new black 
South Park 
Games of Thrones 
Vikings 
Narcos
Animal Kingdom
The Handmaiden`s tail
House of Cards
Stranger Things
Homeland
Better Call Saul
American Horror storys
The OA
Mr Robot
Prison Break
Family Guy
Bron
OZ
Walking Dead
Suits
Tretton Skäl Varför
The Americans
Lost
Desperate Housewives
The Affair
Californication
In Treatment
Bild från Breaking Bad, utan tvekan den bästa serien enligt mig.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln