Vatten-76webb

Före/efter bilder från en av mina klienter

Häromdagen så kom min vackra klient Vanja upp i sina 12 veckor med coaching av mig, jag har hjälpt henne med både kost -och träningscheman under dessa veckor, och hon har verkligen varit underbar att coacha! Duktig och målmedveten, det gillar jag! :)
När hon sökte till mig så hade hon kämpat med att gå upp i vikt utan framgång, så hon har fått gå på ett byggarschema dessa veckor och hon levererar grymma resultat! Hon har både gått upp i vikt, framförallt i muskelmassa, och blivit starkare på gymmet, är så glad för hennes skull! Nu är hon redo att köra vidare själv med byggandet, med hennes vilja och diciplin så kommer hon komma långt! :)


Här är hennes före och efter bilder:Vill ni själva ha hjälp med viktnedgång/viktuppgång? 
Hör av er till mig på info@sandrareiche.nu för att ansöka och få mera information om mitt upplägg. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln