Vatten-76webb

Rabatt till er på fillers! :)

Idag tänkte jag ta och berätta om mitt senaste besök på OSS Hår och Skönhetssalong som jag var till för ganska nyligen. 
Det var nämligen dags att göra en påfyllning av fillers i läpparna. Jag brukar göra det efter cirka 7-8 månader för att få lite extra volym i dem, jag avgudar ju stora läppar hehe. Denna gången testade jag fillern Stylage M i läpparna för första gången, det ämnet ska ha en längre hållbarhet, så det ska bli intressant att se! Är supernöjd med resultatet, de är jämna och fina nu :)
Jag kan varmt rekommendera er alla som vill göra läppar att gå till Salong OSS, de har utbildad och väldigt kunnig personal, lyssnar verkligen på vad man har för önskemål och resultatet blir alltid super!

Därför tänkte jag även dela med mig av min rabatt till er! Ni får hela 20% rabatt på injektionsbehandlingar med Stylage om ni hälsar från mig, bra va? :D Lovar att ni kommer bli nöjda :)


Här kan ni se mig precis innan besöket, och cirka en vecka efteråt. Fyllde både överläppen och underläppen med sammanlagt 1 ml Stylage för er som är nyfikna :)


 

Bild från salongen på produkterna.En till bild tagen efter behandlingen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln