Vatten-76webb

Börjar det gå för långt med allt smink, fillers och operationer?

Det är den stora frågan. Det är ju så himla lätt att spåra när det kommer till allt detta. Jag vet ju själv! Först skaffar man löshår som är 50 cm långt och tycker att det är superlångt och fint, sedan provar man 55 cm och tycker helt plötsligt att 50 cm känns superkort, så man ökar ännu mer och nöjer sig inte förrän man har 60 cm hår som fastnar i röven när man sitter ner. 
Samma sak med ögonfransar, börjar man en gång med lösögonfransar så är det kört, man vill aldrig vara utan dem. Man börjar köpa någorlunda korta och glesa fransar för att sedan bli storleksblind där med och skaffar flera mil långa fransar som är så täta att de liknar en svart tejpbit. Vissa tjejer går så långt för de perfekta fransarna att de beställer fransar gjorda av mink, stackars minkar säger jag bara, bara grejen med att ha ett dött djur på ögonen känns ju illa nog. Eller så solar man sig så mycket att ma nästan blir svart, men man ser det inte själv, utan man känner sig ständigt blek.
Man blir så storleksblind tillslut och tror i sitt eget huvud att det blir bättre o bättre ju längre man går.
Detta gäller även med smink för många. Med alla youtubers som producerar smink videos i miljontals på hur man ska sminka sig för att se ut som någon annan, för att dölja ens naturliga drag och för att gå från ful till snygg så är det inte svårt att haka på trenderna.
Frågan är bara, vart går gränsen? Ser man själv när man har gått för långt? 
Jag vet allt för många tjejer som har gått från att vara så jäkla snygga naturligt, till söndersminkade, fulla med fillers och operationer så man bara kan tycka att det är så synd om dem, för jag tror verkligen inte att de inser själva att de har gått förlångt för längesedan.
Vissa tjejer lägger ut bilder när de är osminkade och sminkade, och man tycker verkligen att de är mycket snyggare naturligt, fast de själva vägrar inse det när folk påpekar det.
Frågan är för vem man gör det? Killar brukar inte vara ett dugg impade av massor av smink, highlighters här och var och ögonbryn bredare än motorvägar, läppar och kinder sprängfyllda med fillers, av min egen erfarenhet och vad jag har hört av mina manliga vänner genom åren, det är mest tjejer som gillar det där!
Jag har själv jättesvårt att lyssna på andra, jag vill gärna ha superlångt hår, långa naglar, långa ögonfransar och stora läppar och smink, jag själv tycker att det är jättesnyggt, men är det bara jag kanske? Jag och andra tjejer? Har jag gått för långt för längesedan eller har jag förbättrat mig sedan förr? Enligt mig så ser jag bättre ut nu än tidigare år, men det kanske jag inte tycker om några år från och med nu liksom. Så hur mycket det än tar emot att lyssna på andra (och då menar jag bra och ärliga sådana) så kanske man borde göra det ibland för att inte bli blind och spåra för mycket.
Borde man egentligen inte sträva efter att vara så snygg som möjligt naturligt? Om man ska göra ändringar så göra dem så bra att man inte anar dem? 

Bara lite nattliga tankar här haha.
Vad tycker ni själva om detta? 
Bild på mig med mitt löshår, fyllda läppar och smink hehe :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln