Vatten-76webb

Så går min OnlineCoaching till! (Glöm svältdieter och enbart Kyckling/Ris )

Detta inlägget tänkte jag viga helt åt att förklara lite mer ingående precis hur min Onlinecoaching ser ut för er som är nyfikna! :)

Jag får in väldigt många frågor om hur jag jobbar med detta så tänkte att jag skulle besvara så många frågor jag bara kan i ett enda stort inlägg.

Min onlinecoaching innebär att jag gör ett skräddarsytt kost och träningsschema till dej utefter dina mål och förutsättningar, sedan så kör vi en viktavstämning varje vecka och jag finns med dig som bollplank och hjälp under hela perioden.

Jag gör inga svält dieter! Detta hör man många som fått genomlida och det accepterar jag inte. Man ska inte må dåligt, gå vrålhungrig och knappt kunna utföra sitt arbete/skolan om dagarna för att man är så hungrig. Absolut, du kommer antagligen känna att du går på diet, det kan bli en omställning mot innan beroende på hur din kost sett ut före, men du ska aldrig må dåligt, då finns jag här som hjälp och så ändrar vi ditt schema så att det fungerar för dig.

Jag brukar alltid ha med en så kallad ätardag en gång i veckan i mina scheman jag gör, en dag där man får äta fritt precis vad man vill. Detta just för att man ska hålla motivationen uppe om dagarna och ha ett mål att följa schemat slaviskt under dagarna för att sedan få en dag där man "belönar" sig själv för man har varit så duktig. En ätardag ökar dessutom metabolismen så det har även positiva egenskaper på det viset.


Du kommer inte enbart få leva på kyckling och ris! Vet många coacher som har sådana scheman, men jag vet själv att det går inte att hålla, det blir för tråkigt och tillslut så hatar man verkligen kyckling och ris haha. Jag ger ut scheman med bra variation så att det aldrig blir tråkigt, och du får flera ingredienser att välja mellan varje dag.

Jag tar hänsyn till vad du äter och inte äter, vad du tycker om och hur ofta du vill äta på dagarna, allt för att det ska vara lätt för dig att följa schemat.

Vi gör en viktkoll en gång i veckan för att se vad som skett med vikten. Under tiden jag coachar så gör vi ändringar under tiden om det skulle behövas.

Jag coachar oftast under en period av 12 veckor, ibland längre beroende på vad man vill uppnå och man känner att man behöver min hjälp längre tid.

Priset för min coaching är 1500 kr första månaden, och därefter 1000 kr i månaden i minst 3 månader. Det anser jag vara ett bra pris för att jag ska finnas tillgänglig som hjälp under er resa och med all tid jag lägger på era scheman, och dessutom så är det så att man sköter sig mer och följer sina scheman ordetntligt om man har betalat för dem, annars kan det vara svårt att motivera sig att följa planeringen.
Jag anser också att det är ett litet pris för att investera i sin hälsa, må bättre, få hjälp med att gå ner/upp i vikt och nå ens mål.


Om du bestämmer dig för att anlita mig som din coach så kommer  jag att mejla dig flera dokument efter din första inbetalning, som jag vill att du fyller i så noga du bara kan, om dina matvanor idag, vad du gillar/inte gillar, hur du tränar idag och vilka musklegrupper du vill prioitera, dina mål osv, och när jag får tillbaka dina svar så kommer jag att göra iordning ett kost och träningsschema till dig.Tror jag fick med all nödvändig information där.


Är ni intresserade av att coachas av mig så får ni gärna höra av er på min mejl:
info@sandrareiche.nu


Begränsade platser så ansök redan idag för att få en chans att bli coachad av mig. Jag tar mig an både tjejer/killar i alla olika åldrar.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln