Vatten-76webb

Fixat eller avslappnat?

Jag lade ut två bilder häromdagen på Facebook och Instagram där jag uppmanade mina följare att välja vilken stil de föredrar. Valet stod mellan en bild där jag just gjort mig klar inför en plåtning, fixad från topp till tå, eller en bild där jag såg ut som jag faktiskt gör allra mest när jag är hemma, i mjukiskläder och med en mer chill stil om vi säger så. Och till min förvåning så föredrar de allra flesta som kommenterat den slappa hemma-stilen, lite kul faktiskt!

Det får mig att tänka på mitt gamla inlägg jag gjorde nyligen här i bloggen om att tjejer kanske fixar sej för mycket till ingen nytta egentligen, killar verkar föredra när man är mer avslappnad och inte superfixad hela tiden.
Frågar ni mej så gillar jag båda stilarna lika mycket, jag gillar att vara superfixad och fräsch, och jag gillar att slappa, inte bry mej så mycket och chilla framför Netflix eller spela PS4 ;)

Vilken stil föredrar ni? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln