Vatten-76webb

Lite halvsliten sådär!

Här sitter man, sliten och jävlig och kom på att blogga är ju faktiskt en strålande idè när man är rastlös och inte mår på topp. Jag fick för det första ett mindre ryggskott på gymmet för några dagar sedan. Jag inbillade mig att jag skulle köra tunga marklyft för första gången på länge och sadlade på lite väl mycket, och kände att det högg till lite smått i ryggen. Fortsatte ändå att träna och tänkte att det var bara ryggen som tillfälligt fick lite ont, men sen när jag kom hem och suttit i soffan en sväng så kom jag knappt upp! Min sambo fick hjälpa mej ta på mej skorna för jag kunde inte böja mig ner ens, man kände sej riktigt handikappad där en sväng. Gjorde lite övningar för ryggen, fick massage och linement och dagen efter var jag på fötter någorlunda bra igen, jobbade nätter och gymmade igen (kanske inte så smart), sedan kom ryggskottet tillbaka igen så nu har jag en molande värk, så försöker ta det lite lugnt nu. På detta så fick jag ont i halsen igår och har ont av att svälja bara sådär, inte så rockigt, så känner mej inte superkaxig nu, och får tvinga mej att stanna hemma från gymmet hur jobbigt det än känns.

Som ni kanske sett på min Snapchat så har jag jobbat jäkligt mycket på sistone, jobbar ju enbart nätter som stödassistent på ett boende mellan 21-07. Första månaden så var jag pigg när jag vaknade efter ett nattpass och hade massor med energi och kunde gymma och vara glad, men nu mot slutet av andra månaden har jag varit lite mer utav en zombie på dagarna efter ett nattpass, men har ändå lyckats få till riktigt bra gympass tillsammans med mitt nya träningssällskap Maria :) Sedan har jag även lyckats plåta två gånger mitt i allt detta, många bollar i luften nu haha.
Så jag får väl anta att det är vila och sömn jag behöver och kurera mig, så kommer förhoppningsvis energin tillbaka och en mer tåligare kropp ;)

En tröst i allt detta är att jag fått några nya bilder från min och Görans senaste plåtning tillsammans med min sambos motorcykel och min kära Amazon! Hoppas de gillas :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln