Vatten-76webb

Lunginflammation

Lite komiskt såg jag nu, det senaste inlägget jag skrev så beklagade jag mig att jag kände mig så trött och sliten, hade ryggskott m.m, och precis efter det blogginlägget så blev det bara värre och värre. Ryggskottet gav med sig, finally, men halsen började göra ont helt plötsligt. Fick problem med att det gjorde ont när jag svalde, så jag fick panik, köpte hem Ipren, C-vitaminbrus, ingefärashots, gurglade saltvatten och vilade bara för att jag absolut inte hade lust att bli sjuk. Men vad hjälpte det? Nada tydligen. På fredagen förra veckan kom febern, den for iväg till 39 grader rätt fort och så fick jag en matchande hosta till det också, toppen^^
Jag mådde sämre och sämre, hostade som en idiot, frös så jag låg och hackade tänder och svettades som en gris vartannat, och så höll det på i 6 dagar innan jag tog tag i att ringa Sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle söka hjälp direkt.
Så det gjorde jag, hade 39,5 grader feber när jag kom till vårdcentralen, de undersökte mig och lyssnade på lungorna och kom med beskedet att jag har lunginflammation. Fasen vad less jag blev där. Ingen träning eller något anträngande på veckor! Dock var det skönt att äntligen få hjälp, äntligen få pencillin så att man kunde bli av med detta helvetet. Jag har ju knappt gjort annat än sovit bort dessa dagarna innan och även nu flera dagar efter på pencillinet också. Vaknat runt kl 14, ätit en kvarg och duschat, gått o lagt mej och sovit till kvällen, varit vaken nån timma o sen sovit igen, så har dagarna sett ut. Inte ens orkat kolla på tv i början, helt sjukt, då är man allt sliten.
Men igår så var första dagen utan feber, wohoo! Sjätte dagen på pencillinet är det nu och jag börjar sakta men säkert bli bättre. Hostan är jobbig, speciellt på nätterna och morgnarna men mycket bättre än innan i alla fall. Så snart är jag på fötter igen, gäller att ha is i magen och inte dra til gymmet för tidigt och låta detta läka ut ordentligt, hur jobbigt det än må kännas.
Så nu när man börjat bli piggare kommer jag vara mer aktiv på datorn igen, somnade ju bara jag tittade på den när jag var som sjukast.

Bjuder på en bild från min o Pelles senaste plåtning, en natt på Avenyn :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln