Vatten-76webb

Snart på Twitch!

Just nu är jag inne i en sån aktiv period känner jag, jag har verkligen återfått piggheten och motivatonen till att göra saker efter att ha legat sjuk så länge i den jäkla lunginlflammationen. Har fått till riktigt bra pass på gymmet på senaste tiden, sitter just nu med sån träningsvärk att jag knappt kan fungera i vardagen haha. Körde armar i förrgår och mot slutet kunde jag knappt få upp armarna för att ta bort håret ur ansiktet, DÅ har det varit ett bra pass! 

Sedan så har jag shoppat en del på sistone, jag håller nämligen på att förebereda inför att börja streama när jag spelar. Så inom snar framtid kommer ni hitta mig på Twitch, säkerligen redan under nästa vecka så kommer jag vara igång.

Jag älskar ju att spela och har spelat mycket på Playstation 4, men tar nu steget att börja spela på PC istället. Jag har delat med mig lite av mina Twitch planer på Snapchat redan, och har fått frågan ett antal gånger nu vilka spel jag kommer att köra och kan ju säga att det kommer att vara framförallt skräckspel jag ska köra, då jag verkligen har en passion för skräck ;) Håller på att titta på vilka spel som kan vara intressanta, Resident Evil 7 har jag redan köpt, men funderar även på Outlast 2 och The Evil Within 2, någon som kört dessa och gillar dem? :)

Ni kommer att få mitt Twitch namn så fort jag är klar med allting omkring och är redo att köra! Vill gärna smygstarta lite så jag lär mig hur allting fungerar.

Har jag några som streamar här? Kommentera i så fall gärna ert användarnamn!En spännisbild från gårdagens gympass måste man ju bjuda på också. Jag gillar min söta lilla ådra som tittar fram hehe.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln