Vatten-76webb

Lyxig vibrator,  rabattkod till er!

Igår fick jag hem en riktigt spännande sak som jag länge har varit nyfiken på då jag sett ett flertal inlägg i olika tjejgrupper på facebook prata om denna fantastiska leksak. 

Nämligen denna vackra skapelse!Det kanske är svårt att tro med tanke på utseendet att det faktiskt är en vibrator, en klitorisvibrator för att vara mer exakt. Istället för någon plastig ådrig snoppliknande vibrator så finns det alltså nu såna här vackra vibratorer som man inte direkt behöver skämmas för att lämna framme på nattduksbordet hehe.

Jag kan erkänna att jag var lite rädd för den först då den har en munstycke som jag trodde skulle suga upp hela klittan likt en dammsugare och lämna den lång och sladdrig likt en testomus, men som tur är så var det inte fallet haha.

Den suger in väldigt lätt och vibrerar, och man kan variera vibrerandet efter tycke och smak. Jag tror faktiskt att denna kommer att få de flesta i mål som har svårt att få orgasm i vanliga fall, så jag rekommenderar er att testa den!
 Jag tycker inte att kvinnlig onani ska vara något man inte pratar om, pinsamt och skambelagt utan kör bara kör! Använd leksaker själv eller tillsammans med partner, orgasmera mera säger jag, det är till och med hälsosamt och gör dig gott.

Det är ett sätt att släppa på stress, man somnar lättare, man blir gladare då endorfiner frigörs vid orgasmer, det lindrar mensvärk och du blir mer bekväm med din kropp när du lär dig känna den bättre.
 Ni hittar denna vibratorn, och många fler på sidan Palora.se och länken till just denna vibratorn vid namn "Womanizer PRO W-500" har ni HÄR.


Jag kan nu i samabete med Palora ge er hela 25% rabatt på sidan också, ange bara koden "SANDRA" så dras rabatten av! Ha en njutbar shopping! ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln