Vatten-76webb

Långt hår och Twitch!

Dags att dela med mig lite om vad som händer och sker tänkte jag, senast jag skrev så hade jag ju precis börjat att streama på Twitch så tänkte att det är dags att uppdatera er lite om hur det har gått. För er som inte vet vad streaming och twitch är, så har jag alltså nu börjat sända live när jag spelar mina favoritspel på en sida som heter Twitch. Där kan ni alltså både se mig i webbkameran och spelet jag spelar så ni kan följa spelet och se mina reaktioner av det, och såklart chatta med mig medan jag spelar :)

Det är faktiskt jättekul och jag har fått så god respons så fort! Tycker det är jättekul att prata med alla er i chatten, har redan träffat flera vänner, och att spela såklart! Har hittills spelat Resident Evil 7, The Evil Within 2 och H1Z1, och mer kommer det såklart att bli!
Efter 1-1,5 veckas streaming så fick jag äran att bli Affliate på Twitch, och har runt 400 följare just nu så det känns så roligt! Detta gillar jag verkligen och kommer att fortsätta med. Nästa gång jag streamar kommer bli på måndag runt kl 20 så hoppas vi ses då! :)

Ni hittar mig på: https://twitch.tv/6packsandraSedan så har jag nyligen förvandlats från korthårig till långhårig! Jag klarade ändå ganska länge att vara utan hårförlängning denna gången, kan vara skönt med en paus ibland, men nu så var det verklige dags att få ett långt hårsvall igen! :)

Min babe Malin på Studio Kalufs i Stenugnsund är den som fixat färgen på mitt egna hår och slingat det så jag hade en bra grund, håret har blivit så mycket friskare sedan jag gick från platinablont till brun, tack vare henne!

Sedan så har jag testat en helt ny hårförlängning, nämligen från företaget GoldieLux! Var borta i Kungsbacka och fick håret isatt av supergulliga Jessica som verkligen hittade en perfekt färgkombination till mig, ÄLSKAR mitt hår verkligen! Är så nöjd med färg och allting , och hårets kvalitèt känns otroligt bra, mjukt och fint utan det minsta trassel. Har ju dessförinnan kört med tejphår under många år, men denna gången körde vi på keratinfästen. Jag upplever faktiskt att håret lägger sig bättre och ser naturligare ut när man sätter i slinga för slinga såhär om man jämför med hela tejpbitar som jag hade innan, så jag är väldigt nöjd med denna metoden.
Jag har även varit med på GoldieLux event i Göteborg där jag och flera modeller visade upp deras hår på en catwalk, bilder från det kommer inom kort. Väldigt kul upplevelse och fick träffa många härliga personer den kvällen.

Måste ju visa mitt hår också! Bilder här nedan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln