Vatten-76webb

20% Rabatt på Botox och Stylage!

En del av er har varit nyfikna på vad jag har hittat på för sköj på mitt senaste besök på OSS Hår och skönhetssalong här i Göteborg. Inga läppar denna gången haha, vet att en del var oroliga att jag förstorat läpparna ytterligare men så är inte fallet hehe. Faktum är att jag kommer nog inte ehöva fylla läpparna igen på väldigt lång tid, Stylage är verkligen så grymt! Har ju testat de flesta märken som finns men Stylage slår alla med hästlängder hittills om jag ska vara helt ärlig, hållbarheten och volymen finns kvar, precis som att de vore nygjorda!

Nej denna gången var det faktiskt min panna som fick sej en omgång med botox. Jag har inte mycket rynkor, men visst får man lite streck här och var när man gör olika ansiktsuttryck, och vill man inte att de rynkorna ska bestå när man blir äldre så är det bra att börja tidigt att motverka dem. 
Det som många inte förstått är alltså att man ska börja med botox innan man får djupa rynkor, för att hindra rynkorna för att komma till överhuvudtaget, så nu vet ni det ;)

Jag kan varmt rekommender er att gå till Patrik på Salong OSS, med nio års erfarenhet och utbildningar bakom sig så är man alltid i trygga händer vare sig man vill öka volymen på läppar eller släta ut rynkor, han är otroligt duktig.

Vill verkligen understryka detta om med att jag tycker att man ska gå till en som är såpass utbildad och har så lång utbildning som de har på Salong OSS, man har hört så många fel som skett om man väljer att gå till de misstänktsamt billiga ställen med klumpar i läpparna som resultat, och någon hörde jag fick ett hängande öga på ena sidan på grund av felaktigt gjord botox, så välj med omsorg!

Jag kan dessutom ge er en riktigt fin julklapp nu! Ni får 20%Botox och även på att förstora läpparna med Stylage eller Juvederm. Hälsa bara från mig när ni bokar :) 

Före/efter bild, gör samma ansiktsuttryck på båda bilderna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln