Vatten-76webb

Nya leksaker (och rabattkod till er)!

Jag måste ju ta och visa vad jultomten kom med denna julen från Palora leksaker fast till vuxna kanske man kan kalla det haha ;)

För det första så är det en ny söt liten vibrator som heter Jimmy Jane Form 2 luxury edition, som ser ut som ett sött kaninhuvud. Supersnygg verkligen, ser lyxig ut och man kan knappt tro att det är en vibrator, häftigt när sexleksaker kan se ut som snygga designerprylar istället för en taskig kopia av en åderpåle i utlösningstillstånd liksom, stort plus!

Kan varmt rekommendera denna, framförallt för att den är så himla diskret och liten så man kan ha med den i handväskan om man vill ha den nära till hands ifall det pirrar till i musen när man är iväg någonstans. Och den är verkligen supertyst! Man hör den knappt vibrera vilket är ett stort plus, stor skillnad mot de äldre vibratorna som fanns för massa år sedan som lät som en V8 som varvade så fort man satte på dem, så man fick alltid vara orolig att grannen över gatan skulle höra den. Nej denna är diskret och snygg, man kan använda den själv eller med partner, och ännu ett plus är att man kan ha den med sig i duschen eller badkaret då den är vattentät ifall man föredrar det. Tummen upp!

Ni hittar den HÄR och nedan hittar ni bilder på denna.Fick även hem denna av tomten, har jag varit så snäll i år alltså? En supervacker presentask med flera roliga prylar att inkludera i sänghalmens lekar, bland annat riktigt snygga handbojor i tyg, väldigt sköna att ha runt handlederna istället för de hårda handbojjorna i metall som oftast säljs överallt. Ögonbindel i samma tyg, en liten vibrator som liknar ett läppstift till formen, och till det en ask med rosor som doftar otroligt gott, går och sniffar på den hela tiden! Man kan dessutom ha rosorna i badkaret så man kan ligga där omgiven av doftande rosor, mys på hög nivå här folket!
Perfekt present till sin partner eller lekkamrat verkligen! Denna presenten på exempelvis Alla Hjärtans dag kan ju inte bli mer än perfekt om du frågar mej.

Ni hittar den HÄR:Dessutom så ska jag leka jultomte såhär efter jul ifall ni saknade massa roliga leksaker i julklapparna! Ni får nämligen hela 25% rabatt ALLTPaloras hemsida (gäller ej redan rabatterade varor)! Ange bara rabattkoden SANDRA i kassan!
Så passa på att utforska lite! ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln