Vatten-76webb

Möbler av EU-pallar!

Det får bli ett lite udda inlägg denna gången mot vad jag brukar blogga om, nämligen inredning! Min sambo är ju en jävel på att bege sig ner i källaren några timmar och göra mäservärk utav EU-pallar.

Jag personligen älskar ju möbler som ser lite gammeldags och vikingastil ut, och därför är gamla slitna EU-pallar perfekta för det ändamålet. Hittills har vi gjort en utesoffa för cirka 2 år sedan, att ha i chillhörnan vid poolen på altanen, sedan har det bara fortsatt till inredning inomhus också, man fick liksom mersmak för det där med pallar hehe.

Nu har vi en sängram, nattduksbord, tv-bänk och matsalsbord gjorda i EU-pallar.
En annan detalj som ni ser på bilderna är det gamla vagnshjulet (Tack Erik för hjulet!) som nu är omgjort till en lampa med små spotlights och gamla rostiga kedjor (Tack till dej på Snapchat som fixade kedjor!) som håller lampan uppe.

Vad tycker ni om resultatet, eller hur blir det bra? :)

Tim bygger även möbler på beställning om ni själva skulle vilja ha möbler gjorda av EU-pallar så kontakta mig på mejlen info@sandrareiche.nu ifall ni är intresserade.


Detta är det nyaste projektet som blev klart igår, matsalsbordet. Detta är en bild på hur det såg ut innan vi började greja. Jag glömde såklart bort att ta bild när den gamla bordskivan var på, men det är en helt vanlig svart bordskiva som satt där innan.


Och här har ni resultatet! Jag måldade om alla stolar och bordsben vita och Tim fixade bordsskivan.Här har ni tv-bänken gjord av EU-pallar. Använder projektor hemma så därav avsaknad av tv på bänken.Sängram och nattduksbord och en liten hylla på väggen i sovrummet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln