Vatten-76webb

Bästa för håret!

Som ni kanske vet som har följt mej ett tag så gillar jag att experimentera med mitt hår. Ena stunden är jag platinablond, och några månader senare så är jag mörkbrun, just nu kan man väl säga att jag är någon kombination av båda.

Det såg riktigt risigt ut för mitt stackars hår där ett tag, min frisör vägrade både blondera och slinga när jag bönade och bad haha, bara för att håret var så illa däran att det skulle gå av helt enkelt.

Jag fattade inte riktigt varför det kunde vara så dåligt eftersom jag tog en paus från blonderingen och slingorna ett tag och lät min mörka naturliga hårfärg växa fram, men kvalitèn sög fortfarande, det var risigt och det gick av i topparna hela tiden.Vissa hårstrån gick av långt upp på huvudet så de stod rätt upp när det blåste ute.. och när jag duschade så var det en stor tuss av hår varje gång, såg riktigt hemskt ut rent ut sagt.

Till slut fick jag nog och ville gå till botten med problemet, så jag bytte till bättre shampoo och balsam (kör på Kevin Murphy Repair me just nu) och investerade även i Olaplex som jag använder cirka 1 gång i veckan, men framförallt så har jag märkt störst skillnad sedan jag började med vissa tillskott.

Jag har forskat runt lite på olika bloggar efter bra hårpiller, det finns ju en del att välja på, både på Apotek och olika sidor på nätet, och har förstått att dessa kanske inte är så effektiva eftersom de är ihopsatta med olika vitaminer och mineraler, vilket inte blir tillräcklig bra dos för att ge bra effekt.
Därför köper jag de vitaminer som dessa ihopsatta hårpiller innehåller för att få ut en hög dos av vardera!ZINK
Sedan jag började ta Zink har jag märkt stor skillnad på håret och huden.
Många kvinnor har underskott på Zink, och dessa är en otroligt viktig mineral får håret.
Jag använder mig av denna, jag tar 1-2 tabletter om dagen. Brist på Zink kan bland annat visa sig i att ens hår tappar i färg och man får gråa hårstrån.


MSM
MSM som brukar kallas ”mirakelmedlet” tillför kroppen organiskt svavel och är bra för alltifrån ledvärk till hudproblem, sköra naglar och håravfall. Svavel har sedan långt tillbaka använts för att läka sår och mot olika hudbesvär som eksem, psoriasis, acne, astma samt i hårvårdsprodukter mot mjäll. Denna äter jag dagligen av.


Biotin
Biotin är en populär ingreidens i de flesta hårkostillskotten. Detta är den bästa B-vitaminen för att få håret att växa. 


B-Complex
Denna kör jag för att även få i mig övriga B-vitaminer, jättebra för tillväxten av hår, naglar och finare hy. Denna hittar ni här.


Ett annat tips är att verkligen massera hårbotten i duschen för att stimulera hårväxten. Burkar alltid göra detta när jag shamponerar håret, eller bara sitta och massera hårbotten när jag kollar på film till exempel, effektivt och gött samtidigt.
 
En modellbild från innan jag satte i löshår och slingade nu senast, detta är enbart mitt riktiga hår efter 2 månader med dessa produkter varje dag. Mycket tjockare och friskare än innan! Man kan se hela tiden nu att nya hår växer fram vilket är underbart, och jag tappar inte alls mycket hår när jag duschar längre.Vill ni passa på att fylla på i vitaminförrådet så ar ni allt mellan 10-20% rabatt på Proteinbolaget med koden "PBSANDRAREICHE" så passa på, grymma priser nu under sommaren dessutom! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln