Vatten-76webb

Stort hälsotest efter en tid med Carnivore kost!

Som många av er kanske har sett i mina sociala medier så håller jag på att experimentera lite med kosten just nu. Jag har alltid varit väldigt enformig, antingen ätit vad jag känner för, eller gått på schema med den klassiska fördelningen av kolhydrater, protein och fett. Så när jag kom över en artikeln angående en kost som kallas "Carnivore" så blev jag för nyfiken för att inte testa!

Kosten består av enbart animaliska produkter, alltså kött, fisk och skaldjur, och även smör, ägg, grädde. Så hela kosten ser i princip ut som rött kött med en större klick smör till. Jag har ju alltid varit väldigt svag för blodigt kött, så för mej har denna kosten verkligen passat som handen i handsken!

Från ett experiment som bara skulle ha varat i en månad max så är jag inne på 4 månaden nu och jag räknat det korrekt. Jag har upplevt så många hälsofördelar för mig så jag har helt enkelt alldeles för svårt för att sluta! Jag är mycket piggare, har tappat överflödiga kilon och "svullnaden" jag upplevde av för mycket vätska i kroppen, att alltid få känslan av "matkoma" efter mina måltider har uteblivit, och jag har hållit mig friskare än någonsin under denna tiden!Ni som följt mig under längre tid vet att jag lätt blir sjuk, förkyld, och drabbas av infektioner (bland annat lunginflammation och stafylokocker senast) med jämna mellanrum, och sedan jag startade med denna kosten så har jag varit frisk!MEN, jag vill inte tala för heligt om denna kosten innan jag verkligen har det svart på vitt att det är bra för min kropp, så därför har jag just beställt ett stort hälsotest genom Medisera! De erbjuder olika hälsokontroller genom blodprov. Du kan alltså testa dig och se ifall du har brister på några vitaminer, kolla lever och njurfunktionen, se om du ligger i riskzon för diabetes och mycket mer. De erbjuder även allergitester, testosterontest m.m.

Så det vill jag verkligen rekommendera er, att investera i sin hälsa är en bra grej och här får du reda på hur det står till i kroppen och om det finns något du kan förbättra.

Så nu är jag mycket spänd och nyfiken på vad mitt test kommer att visa efter flera månader på en sådan speciell kost! Jag kommer såklart dela med mig av mina testresultat här i bloggen så håll utkik. Jag kommer att åka till provtagningstället i Göteborg under nästa vecka sen är det bara att vänta och se vad resultatet visar.

 

Bild: Sven Erkensten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln