Vatten-76webb

Provsvaren från mitt hälsotest

Nu är det väl dags att jag avslöjar hur mitt hälsotest gick som jag gjorde för ett tag sedan genom Medisera Hälsotest?

Som ni vet så har jag kört på den så kallade "kött-dieten", eller Carnivore som det kallas, under en längre period, i ganska exakt 5 månader idag.
Första perioden av mitt experiment så körde jag ganska helhjärtat på enbart rött kött, smör och ägg, för att sedan successivt ta in andra animaliska produkter/livsmedel som fisk, skaldjur och grädde. 

Jag upplevde en stor förändring redan första veckan som verkligen var omvälvande. Det var som att någon dragit upp en rullgardin för mig. Jag har ofta drabbats av förkylning efter förkylning, olika infektioner och allt möjligt, men sedan jag körde igång med Carnivore så har jag varit frisk, pigg och med en sprudlande energi som jag aldrig tidigare känt! 

Men man får ju en del mothugg när man kör denna dieten. Speciellt från sådana som använder exempelvis populära nyhetstidningar som tillförlitlig källa, att rött kött är farligt, att man "inte kan må bra på insidan" på denna dieten, att man "måste" få i sig kolhydrater, grönsaker osv, så jag gjorde slag i saken och gick iväg och testade alla mina värden i ett stort hälsotest.


Och detta är hela mitt resultat!
 


Dessa svar fick jag angående de värden som var låga/höjda: 
 

De värden som var "lätt låga" var olika värden där man ska sträva efter låga siffror som ni ser. Angående Ferritin som ni ser var ganska högt (lätt förhöjt kallade läkaren detta) så har jag troligtvis kommit på den rätta anledningen till detta.
Har frågat runt lite angående varför jag kan ha höga värden av just Ferritin och läst lite om detta, och har oftast fått samma svar, nämligen detta:
 Att jag äter ovanligt mycket rött kött kan man ju skriva under på haha. Rött kött är nästan allt jag äter under denna kosten! Så detta har troligtvis påverkat analysen ganska mycket. Jag ska ändå gå iväg och göra ett nytt test längre fram och se hur sifforna ser ut, det rekommenderar jag er också att göra för att få en överblick över era värden och vad som kan förbättras.

Så där har ni mina provssvar, som ni ser så har jag ingen vitaminbrist eller någonting sådant trots att jag inte äter några frukter eller grönsaker. Ingen sjukdom eller inflammationer som folk kan tro att rött kött medför, utan jag är frisk och kry och piggare än någonsin.Skulle ni vilja att jag sätter ihop en guide med all information om Carnivore och mina egna erfarenheter över denna kosten till er?
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln