Vatten-76webb

Trolljägarna kl 21 på TV3 ikväll!

Som en del av er kanske har sett så kommer jag att medverka i kvällens premiäravsnitt av Trolljägarna på TV3. Det kommer att handla om just Dick Pics som är ett återkommande problem i större delen av mitt liv.
Jag har ju tidigare gjort försök att göra mig hörd om detta problemet genom musiken, med låtar som Snoppfri Inkorg och Dick Pic, och nu tar vi det ett steg längre genom att uppmärksamma det i Trolljägarna.

Detta är inte ett problem som enbart drabbat mig, det händer för så sjukt många tjejer i dagens samhälle. Man behöver inte vara en offentlig person, eller ta underklädesbilder för att få såna bilder, utan de skickas till alla slags tjejer. Hörde nyligen om två tjejer som fått snöppbilder från äldre män, och de tjejerna var bara 12 år gamla, det är sjukt! Så jag hoppas att genom att ta upp detta i Trolljägarna så kommer de som skickar sådana här bilder inse hur otroligt dumt det är, och att man inte kan sitta o vara anonym bakom sin skärm och komma undan med detta.

En del anser dessutom att jag förtjänar att få såna bilder i och med att jag själv tar bilder i underkläder och bikini. Det de inte förstår är att man kan gå in och VÄLJA att kolla på mina bilder, helt frivilligt. Dessa snoppbilder jag får skickat till mig är inget jag har samtyckt till eller valt att få, utan de snoppbilderna kommer på alla mina soclaia medier, inklusive min jobbmejl utan att jag bett om det eller valt att titta på dem. Jag skulle aldrig i mitt liv sätta mig och ta kort på min mus i närbild och skicka runt det till snubbar jag inte känner.

För mig så likställs detta beteendet med blottning på gatan eller inne på ICA, det är samma sak att skicka en bild på sin kuk som att dra fram den i kön på ICA. Ni är blottare i mina ögon.


Här kan ni se trailern:
 

Etiketter: trolljägarna tv3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln