Vatten-76webb

Efter Trolljägarna, och min första rocklåt!

Var det några av er som såg programmet Trolljägarna jag medverkade i? Har fått många frågor nu i efterhand om hur det hela gick, ifall det har minskat med snöppbilder sedan inslaget och ifall personen de sökte upp gav sig efter att han blev konfronterad. Kan säga att snöppbilderna HAR minskat! Så kul att det verkligen gav resultat! Jag tror många insåg hur sjukt det faktiskt är, och vad det kan få för konsekvenser att skicka såna bilder till vem som helst. Tänk att man faktiskt kan bli polisanmäld om man skickar bilder på sitt kön till någon, hur skämmigt vore inte det?

Angående personen som Trolljägarna konfronterade så har han slutat helt att mejla mig bilder, men fick två mejl/dm på Instagram där han undrade om "Jag vill he ut hans snopp på min Instagram", så nått är ju allvarligt fel där. Två tjejer har dessutom kontaktat mig nu i efterhand och känt igen personen från programmet, och berättat att han trakasserar dem med och skickat upp mot 30 bilder under bara en helg till en av tjejerna, plus att han nu är polisanmäld angående detta, så skärper han inte till sig nu så är det ju helt galet.

Vad har hänt mer sen sist då tro? Man har jobbat mycket, tränat, spelat en del PS4 sedan jag skaffade Resident Evil 2 remaken. Jag har fyllt år och blivit gammal och vis ;)

Sedan så har jag släppt min allra första rocklåt! Eller två stycken får jag väl säga, en rockigare version och en akustisk. Jag var så himla osäker på hur den skulle tas emot av folk. Detta med seriös, känslosam och rockigare stil är ju helt främmande för mig och min tidigare "fjortisdunk" musik. Därför är jag så himla GLAD över all feedback jag fått! Jag är chockad över hur bra den har tagits emot! Får dagligen meddelanden om låten, om folk som gråter av den och lyssnar på den varje dag, det känns helt omväldande för mig att få personer att få den reaktionen av något jag gjort! En härlig känsla minst sagt att kunna påverka på det sättet.

Så nu har ni gett mig blodad tand, jag vill göra mer liknande låtar! Kan ju avslöja att de närmaste låtarna som släpps kommer att vara mer åt "fjortisdunk" hållet, jag älskar ju att härja också, men sen har vi påbörjat en ny rockig låt som jag har en bra känsla för, ska bli spännande o se va ni tycker om dem.

Här har ni min allra första rockballad, Demon of the night.
Den rockiga versionen:

Den akustiska versionen:Såhär ser det ut när man spelar in sång, i ett litet utrymme iklädd morgonrock, glamourösare blir det inte ;)Vill ni hellre lyssna på dem på Youtube så har ni dem båda här, och även texten till låtarna:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln