Välommen till min shop!
 

Här kan ni köpa hem mina olika träningsprogram. Vill du bygga på ditt sixpack? Då är mitt magprogram "The Secret Of SixPack Abs" något för dej! Vill du ha hjälp med ett skräddarsytt kost och träningsprogram? Då är det onlinecoaching du söker, kontakta mig på min mejl info@sandrareiche.nu för mer info om detta.
 

Sex-pack program

Pris:
430 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1537092
Antal:
Finns i lager
För att bygga ett sexpack krävs det mer än att bara göra några enstaka övningar någon gång i veckan. I min guide så visar jag hur jag har gått tillväga med att bygga upp mina magrutor och där kommer jag att dela med mig av alla mina tips och råd för att hjälpa er att bygga på era magrutor också!
Jag kommer att guida dig genom hela mitt program som jag själv använt för att bygga upp mitt egna sexpack, och som jag använder mig av även idag.
 
Det spelar ingen roll hur många sit-ups du gör, om du vill få synliga magmuskler måste du också tänka på vad du äter för att tappa underhudsfett. Detta innebär att du måste även hålla koll på vad du äter och bränna mer kalorier än du stoppar i dig under dagarna. Behöver du hjälp med kosten för att få fram konturerna mer? Mejla mig gärna så ordnar vi ett kostprogram till dig också.
 
Guiden visar i bilder och text hur du ska gå tillväga, den är lätt att följa och visar hur du utför övningarna med rätt teknik, så nu har du alltså chansen att följa min exakta träningsrutin för att hjälpa dig att uppnå resultaten du vill ha.
Ett tips är att du även tittar på mina tjänster med personlig coaching där jag skräddarsyr ett kostschema för dig helt efter dina behov och mål, där ingår min personliga coaching online, viktavstämningar varje vecka, och jag kommer att finnas med under tiden om du har frågor eller behöver hjälp. Du hittar min mer info om onlinecoachingen under fliken "Kost och Träning här på min hemsida. 

Jag ser fram emot att hjälpa dig! Med min erfarenhet och kunskap, och din beslutsamhet så kan vi göra allt möjligt!
 
 
Observera att detta köp är en DIGITAL PDF.
Efter ditt köp så kommer guiden att mejlas till dig inom kort.