Vatten-76webb

Om mig.

Hej alllihopa!

 

Tänkte ta och presentera mig lite. Mitt namn är Sandra Reiche, och jag bor utanför Göteborg i Landvetter med min sambo och tre katter, men kommer ursprungligen från Kristinehamn i Värmland. Mina stora inressen är styrketräning, modella, resa, och självklart min gamla kära Volvo Amazon.

 
Jag är utbildad Personlig Tränare, Kostrådgivare och Massör. Även som truckförare och undersköterska ska jag tillägga.


Har hunnit göra massor av roliga jobb och varit med om många roliga upplevelser, tänkte dra några av höjdpunkterna i min modell och bloggarkarriär.
Jag har fått äran att bli Playmate i Playboy Estonia, varit omslagsmodell för tidningen SLITZ i Sverige, och omslagsmodell två gånger för tidningen Vi Menn i Norge. Har även vunnit skönhetstävlingen Glamour of Scandinavia, en tävling mellan de största glamourmodellerna i Norden. Jag har även medverkat i tv och flertalet tidningar, bland annat i  Sveriges Radio och NyhetsmorgonTV 4, programmet Mitt Sverige i SVT och Outsiders på Kanal 5 och även i tv-programmet WIPEOUT på Kanal 5.

Jag har även gjort flera låtar tillsammans med musikproducenten Rasmus Gozzi, bland annat den omtalade låten "Snoppfri Inkorg" som toppade topplistan Viral 50 i Sverige på Spotify under en veckas tid. Vill ni höra låtarna och veta mer om min musik så kolla in fliken "Musik".


I bloggen kommer jag att dela med mig av mitt liv, tips och erfarenheter jag samlat på mej under åren, musik, videobloggar och mycket mer!
Har ni några synpunkter, vill inleda ett samarbete med mig eller har några frågor så mejla mig på: info@sandrareiche.nu 

Följ mig gärna!